Тази история за изневяра ще ви шокира! Прочетете я до края!

137
Тази история за изневяра ще ви шокира! Прочетете я до края!
Тази история за изневяра ще ви шокира! Прочетете я до края!

Ако наистина искате да разберете смисъла на фразата “това, което сееш, това и ще пожънеш”, трябва да прочетете тази история.

Това, което се е случило, не е много весело, но самата история е интересна. Същността на историята е проста: жената разбрала, че съпругът й има любовница и решила да го накаже.

Красотата на историята е, че жената не показала чувствата си веднага и изненадала съпруга си на рождения му ден.

Прочетете тази история до края, струва си!

“В общи линии имах чувството, че съпругът ми ме мами, имаше много” знаци”. Той непрекъснато пишеше съобщения на някого, засмиваше се и се усмихваше. И когато питах на кого пише, той казваше, че е на майка му. Започна да закъснява всяка вечер след работа. И когато веднъж се обадих на колегите му, те ми отговориха, че си е тръгнал преди няколко часа. Когато го попитах какво става, той се засмя и каза, че е в кабинета. Последния път, която чашата преля, беше, когато той излезе “за малко” в 23:30 часа и не се върна до 2:00 часа сутринта.

Сега мога със сигурност да кажа, въз основа на моя опит в такива случаи е най-целесъобразно да наемете частен детектив. Те са добре запознати с това, което правят, и ще могат да съберат доказателства, които ще ви бъдат полезни при развода. Не му казах нищо и изчаках рождения му ден, който беше след няколко месеца. Разбирам, че можете да си помислите: защо трябваше да чакате толкова дълго, защо беше необходимо да го правите на рождения му ден?

Направих го, защото трябваше да събера повече доказателства и да намеря нов дом. Когато го попитах как ще празнува рождения си ден, той каза, че не иска да кани гости, а просто да го отбележи с колегите си на работа. И тогава намерих бутилка шампанско и две чаши в килера. Направих това, което всяка разумна жена би направила на моето място. Напуснах дома ни и останах в приятели за известно време, като казах на съпруга ми, че напускам града по работа. След това поканих на рождения му ден родителите му, сестра му и няколко от приятелите му. Казах им, че искам да изненадам съпруга си и че всички трябва да дойдат в апартамента ни с голяма торта и свещи. Звучи ли забавно? Разбира се.

Срещнахме се пред вкъщи в 8:30 сутринта. Всички влязохме в асансьора (само 8 души). Майка му държеше тортата, а аз напомних, че всички трябва да пази тишина. Отворих вратата на апартамента с ключа си. Всеки държеше по нещо в ръце, а майка му, усмихната държеше тортата. Но когато отворих вратата, всички бяха много изненадани! Съпругът ми също беше изненадан.

Той лежеше, прегърнал любовницата си, гледайки към нас с широко отворени очи. Майка му хвърли тортата, сестра му и бащата му изкрещяха. Приятелите му бяха в шок. Съпругът ми, сега вече бивш съпруг, ридаеше и крещеше “какво съм направил”, любовницата му се опитваше да обуе бикините си и да избяга.

Мисля, че няма да излъжа, ако кажа, че това е един от най-хубавите подаръци за рожден ден, който някога съм правила.”

Ако смятате, че жената е постъпила правилно, споделете тази история с приятелите си.

loading...