Това народно средство ме спаси от всички болести!

136
Това народно средство ме спаси от всички болести!
Това народно средство ме спаси от всички болести!

Запишете си рецептата за това средство, което се приготвя у дома и което ще ви помогне да подобрите здравословното си състояние!

Бях започнала да изпадам в депресия, семейството ми започна да страда от вечното ми мърморене, а съпругът ми обикновено имаше навика да остава да работи по-дълго, за да не слуша безкрайните ми скърби и оплаквания. Чувствах се като идиот, но не можех да се контролирам.

Един ден преди Великден отидох на пазара, за да купя някои неща за празника. Взех голяма кошница с яйца, исках да купя повече. Носих много неща, както и пълната кошница с яйца. Едва ходих. На самия вход на пазара беше застанала малка баба и продаваше чесън.

Спомних си, че искам да приготвя месо с чесън и да го запека. Казах си, че трябва да купя хубав и голям чесън. Само се доближих до старата дама, но ми причерня, а главата си започнах да чувствам като чук. Пред очите ми всичко стана черно и виждах единствено жълти кръгове.

Изпуснах кошницата, половината яйца се счупиха, продуктите от чантите бяха се разпръснали. Едвам дойдох на себе си. Никой не ме доближи, само тази баба ми даде да помириша амоняк. Когато се съвзех, тя ми даде и една стара рецепта, с която се лекувала вече 20 години. “Аз бях още по-зле от теб, дъще. Мислех си, че вече ще си ходя на оня свят, но хората ми дадоха това лекарство навреме. Ето, нашето спасение с обикновен чесън!”.

И бабата ми даде рецепта, за която не вярвах в началото, но реших да я пробвам от отчаяние. И какво? Още в средата на курса започнах да се чувствам много по-добре: изчезна недостига на въздух, подуването и гаденето, шумът в ушите ми намаля. До края на курса не само се възстанових, но и загубих тегло.

Шумът в ушите премина напълно, подмладих се и по чудо, доброто зрение се върна при мен! И не само зрението, но и отличното ми здравословно състояние. Имах енергия като на 20 години.

Нека повече хора да разберат тази рецепта за простото средство, което лекува по-добре от скъпите медикаменти в аптеките.

Ето и рецептата:

Вземете хаванче и намачкайте общо 50 скилидки чесън. Използвайте само домашен чесън, китайският не е подходящ!

Чесновата паста се изсипва в чаша преварена вода и се оставя на топло място за 3 дни. Покрийте с чиста кърпа и това е всичко. След това прецедете лекарството през марля, изхвърлете кашата и поставете инфузията в хладилник.

Пийте 8-10 капки инфузия, разтваряйки я в чаена лъжичка студена вода 3 пъти на ден.

За какво помага чесновата инфузия:

атеросклероза,
заболявания на сърдечно-съдовата система,
предотвратяване на миокарден инфаркт,
очистване на тялото от мастни натрупвания,
подобряване на метаболизма,
възстановяване на зрението,
предотвратяване на атеросклероза,
подмладяване на тялото.
Можете да повторите курса на лечение след 5 години.

Това средство не може да се приема от хора със стомашна язва и дуоденални язви, гастрит и с висока киселинност в стомаха.

Бъдете здрави!

loading...