Домашно средство срещу мазоли и гъбички на краката!

118
Домашно средство срещу мазоли и гъбички на краката!
Домашно средство срещу мазоли и гъбички на краката!

Въпреки че много хора не полагат правилни грижи, краката са едни от най-важните области на тялото. Също така те са много важна част от въшния вид, особено за жените, но са сконни да страдат от мазоли и гъбички.

Честотата на поява на гъбички по ноктите и краката е свързана главно с използването на обувки и синтетични чорапи, както и посещаването на обществени места като бани и басейни.

Ще бъдете изумени от начина, по който можете да премахнете мазолите и гъбичките с това просто и бързо средство, приготвено в домашни условия.

Това средство е много лесно – трябват ви само две съставки, а най-важното е, че вие ще получите отлични резултати при много ниска цена. Не се колебайте да го използвате при мазоли и гъбички, ние гарантираме, че ще ги премахне бързо и ефективно.

За да приложите това лечение, ще ви трябват следните съставки:

Аспирин (10 таблетки)
Лимонов сок (2 супени лъжици)

Приготвяне:

Приготвянето на този инструмент е много лесно, трябва само да изпълните следните действия:

1) Стрийте аспирина на прах.

2) Добавете лимоновия сок, разбъркайте добре до образуването на хомогенна и пастообразна текстура.

Как да използвате?

За да използвате това лекарство и да премахнете мазолите и гъбичките, трябва да изпълните следните стъпки:

1) На първо място, важно е краката ви да бъдат добре почистени, така че ги измийте добре, за да премахнете мръсотията.

2) След това нанесете малко паста и я оставете да действа върху засегнатата зона 30 минути, след това я изплакнете с много вода, за предпочитане топла.

3) След това трябва да ги изтъркате с кръгови движения с помощта на пемза, която ще ви помогне да премахнете мъртвата кожа и да омекотите твърдата област.

4) Изплакнете отново с топла вода и изсушете краката си.

След като лечението се извърши, ви препоръчваме да хидратирате краката си с овлажнител, помнете, че краката Ви са склонни да страдат от сухота, затова следете за ежедневното приложение на крема.

Това лечение трябва да се повтаря два или три пъти на седмица, за да се получат най-добрите резултати.

И накрая, не забравяйте да използвате обувки, изработени от естествени материали, да използвате памучни чорапи и най-вече да се грижите за краката си и да ги почиствате правилно.

loading...