Сода и лимон – комбинацията която спаси живота ми!

1204
Сода и лимон – комбинацията която спаси живота ми!
Сода и лимон – комбинацията която спаси живота ми!

Сода за хляб и лимон – чудесна комбинация, която е доказала, че спасява 1000 живота всяка година.

Сода бикарбонат и лимонов сок срещу рак

Повече от 20 лабораторни експерименти, проведени от 1970 година до днес, са доказали, че лимонът разрушава раковите клетки в 12 видове рак. Той предотвратява метастазите на раковите клетки и е 10 000 пъти по-силен от лекарства като адриамицин, както и химиотерапия.

Защо лимонов сок?

Лимоновият сок е кисел и създава алкална среда в тялото. Той облекчава проблемите с храносмилането, като киселинен рефлукс (киселини в стомаха), запек, подуване на корема и гадене. Лимоновият сок предотвратява появата на камъни в бъбреците, има високо съдържание на витамин C и B и е естествен антисептик.

Лимонът има анти-канцерогенни свойства, тъй като съдържа лимоноиди, фитохимични съединения, открити в много цитрусови плодове. Лимонът също се използва, за да помогне за балансиране на нивото на рН.

Лимонът има силен антимикробен ефект. Силната антимикробна активност на лимоните поради високото съдържание на витамин С в тях има широк спектър на действие срещу бактериални и гъбични инфекции.

Освен това, тя може да помогне за премахване на вътрешни паразити и червеи, както и за регулиране на кръвното налягане. Освен това, той е мощен антидепресант, което ефективно намалява нивото на стрес.

Как да приготвите лечебната смес?

Много е просто! Смесете 200 мл лимонов сок с една чаена лъжичка сода за хляб в чаша, по желание можете да разредите сместа с дестилирана вода, и чудотворната напитка е готова! Пийте преди закуска на празен стомах за най-добър ефект.

loading...