Как с помощта на сурово яйце да премахнете отрицателната енергия?

320
Как с помощта на сурово яйце да премахнете отрицателната енергия?
Как с помощта на сурово яйце да премахнете отрицателната енергия?

Преди лягане: В стъклена чаша, наполовина пълна с вода, счупете сурово яйце (не разбърквайте). Над чашата кажете: “Нека всички лоши неща се съберат в тази чаша”, поставете я до леглото си през нощта. На сутринта погледнете яйцето в чашата. Жълтъкът – това е животът на човек, а белтъка – средата, която го заобикаля: може да има мехурчета, нишки, утайка и дори пяна.

Завистта и нечестието се проявяват под формата на мъгла около жълтъка.

Ако жълтъкът е спукан, е възможно да е на лице психическо заболяване.

Проблемите на отделните органи се изразяват под формата на нишки, идващи от жълтъка към повърхността, а понякога и под формата на мехурчета на повърхността. Колкото повече нишки са се образували, толкова много изречени клевети има върху вас. Силната клевета се проявява под формата на качулка, пяна, възможни са изкривени образи и пукане на жълтъка.

Съдържанието на чашата излейте в мивката, изплакнете със студена вода и кажете: “Нека цялото зло, всички лоши неща изчезнат заедно с водата, майката земя да прибере всичко лошо.”

Изплакнете стъклената чаша добре, измийте ръцете си до лактите.

Извършвайте ритуала общо 9 дни в месеца (може и не в хронологичен ред). Ако сте провели пълния курс с едно яйце сутрин и през нощта, не е необходимо да повтаряте процедурата. Ако не – повторете още два пъти (в продължение на три месеца, за предпочитане хронологично, например от 1 до 9 ден всеки месец).

За да премахнете вътрешната негативна енергия (конфликти на работното място, в семейството …), е достатъчно да направите процедурата само веднъж. В случай на болен човек и малки деца можете да проведете процедурата по време на сън.

loading...