Руска рецепта, която действа незабавно при разширени вени!

130
Руска рецепта, която действа незабавно при разширени вени!
Руска рецепта, която действа незабавно при разширени вени!

Руска рецепта, която действа незабавно при разширени вени

Съществуват много рецепти за лечението на разширени вени, но никоя от тях не е достатъчно ефективна. Ако страдате от този проблем, най-лесният вариант за лечение е с помощта на зелен домат.

Това руско народно средство е революционна рецепта и също така лесно се подготвя. Необходими са ви само няколко зелени домата. Обелете ги и ги нарежете на дебели парчета. От само себе си се разбира, че органичните домати са най-добри и са за предпочитане. Поставете парчетата домати върху зоната с разширени вени и покрийте с кърпа. Завържете плата така, че парчетата да не паднат.

Оставете доматите на засегнатата област, докато почувствате изтръпване. Периодът е различен при всеки, така че няма точно време. Ако кожата ви започне да гори, свалете доматите и изплакнете зоната обилно със студена вода, тъй като това означава, че лечението не е подходящо за вас. Ако всичко е наред, тогава можете да повтаряте лечението пет пъти на ден. След две седмици разширените вени ще изчезнат, както и възлите.

Този зеленчук съдържа подобно на аспирина вещество, а киселините, съдържащи се в зелените домати, се считат за антикоагулант, който разрежда кръвта.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си!

loading...